Triple shot iced espresso | Natural energy
0
 • Kurven er tom

 • 0
 • Kurven er tom

 • Handelsbetingelser

  Handelsbetingelser

  Disse handelsbetingelser er sidst revideret d. 04.04.2022


  GENERELT

  BOLD Drinks ApS
  CVR: DK38820303
  Fruebjergvej 3
  2400 København Ø
  Danmark


  KUNDESERVICE

  Alle ordrer og alt kontakt håndteres af vores kundeserviceteam, som du altid kan kontakte på info@bolddrinks.dk.


  FORSENDELSE OG LEVERING
  Ved bestilling inden kl. 12.00 pakkes og afsendes din ordre samme dag. Dette gælder dog ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.

  Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordren er afsendt. Alle danske ordrer sendes med GLS til både privat og erhverv. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder vi os retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. Hvis dette er tilfældet kontakter vi dig, og giver dig besked.

  Der tages fornehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.


  ÆNDRING ELLER ANNULLERING AF DIN ORDRE
  Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på info@bolddrinks.dk. Vi kan assistere dig med at ændre din ordre, så længe den ikke er afsendt.

  Er din ordre allerede afsendt, så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre. Venligst se nedenfor for mere information om retten til at annullere.

  Uden at være bundet til at skulle kompensere dig eller på anden vis dække udgifter, har vi retten til at annullere din ordre i en af følgende situationer:

  — hvis en uforudset fejl sker, såsom en betalingsfejl eksempelvis,
  — hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen ikke er korrekt,
  — hvis vi mistænker, at din ordre er blevet placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter.

  Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse ethvert problem der måtte opstå, og vil holde dig informeret igennem hele processen, samt give dig besked før vi annullerer din ordre. Hvis din ordre annulleres, så vil vi tilbagebetale enhver betaling du måtte have foretaget hos os uden at påføre dig ekstra omkostninger.


  PRISER OG BETALING
  Alle priser er i danske kroner inklusiv moms, men eksklusiv eventuelle fragtomkostninger.

  Den totale pris du accepterer, når du afgiver en ordre, er det beløb som vil blive trukket fra din konto, når din ordre er afsendt. Beløbet trækkes ikke før, vi har behandlet og afsendt din ordre.

  Kommunikationen mellem dig og vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer). Da vores betalingssystem håndteres af Bambora, er Bambora også de eneste, der har adgang til dine betalingsdata.


  FORTRYDELSES- OG RETURRET 
  Du har som udgangspunkt ikke fortrydelsesret, når du køber varer hos os, da der er tale om en fødevare. Det vil sige, at du ikke kan fortryde hele eller dele af dit køb, hvis du fortryder din ordre.

  Du kan godt klage over varerne, hvis du skulle få leveret varer, der ikke er i orden. Kontakt os da gerne med det samme på info@bolddrinks.dk, og oplys os dit ordrenummer, samt hvad der er galt, og vedhæft gerne billeddokumentation.

   

  REKLAMATION OG TILFREDSHEDSGARANTI
  I tilfælde af et defekt produkt eller en inkonsistens – f.eks. hvis produktet skulle være blevet beskadiget under transporten, så beklager vi mange gange og beder dig kontakte os med det samme. Det er vigtigt, at du klart kan beskrive problemet/defekten, oplyse os om dit ordrenummer, og vedhæfte billeddokumentation. Hvis din klage accepteres af vores kundeservice, så refunderer vi hele købsprisen og alle transportomkostninger med det samme.

  Bemærk venligst, at der kan gå op til 2 uger før du kan se krediteringen, og pengene igen står på din konto. 

  Pengene vil blive returneret til samme konto, som de oprindeligt blev trukket fra da ordren blev lagt. 


  DISPUTSER
  For enhver disputs angående www.bolddrinks.dk, dets aftaler eller køb hos denne falder under dansk lov og skal behandles af en dansk domstol medmindre andet er bestemt af obligatorisk lov.


  PRIVATLIV
  Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, email, kortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Du kan læse mere om vores Cookie- og privatlivspolitik her.


  ANDET 
  For at handle med os, skal du være fyldt 18 år, og have et godkendt betalingskort.

  Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se nedeerst på siden ‘Min konto’).

  Vi anbefaler, at du gennemtjekker din ordre, før du afgiver den. Før du afgiver din ordre, er det muligt at rette de informationer du har givet os, såsom fakturerings- og leveringsadresse. Når du har afgivet din ordre, modtager du en kvittering, som er et resume af den ordre, du netop har afgivet.

  Vi gemmer din ordre og ordrebekræftigelse således, at du på ethvert tidspunkt kan tilgå eller kontakte os for at få tilsendt en kopi.